• Betala enkelt med Klarna
  • Fri frakt över 1000 kr
  • 1-3 dagars leverans

Quad Lock Cykelfäste: En Revolutionerande Cykelupplevelse

Quad Lock, känd för sina innovativa lösningar inom cykelteknik, har blivit en oumbärlig del av cyklisters vardag, särskilt bland de som önskar hålla sin smartphone säker och lättillgänglig under sina turer. Vi är Sveriges återförsäljare, Quadlock.se, erbjuder en omfattande katalog av Quad Lock-produkter, inklusive deras flaggskeppsprodukter: Quad Lock® Out Front Mount och Quad Lock® Out Front Mount PRO. Dessa produkter representerar kulmen av design och funktionalitet, anpassade för att möta cyklisters skiftande behov.

Säker montering för alla terränger

En av de mest anmärkningsvärda egenskaperna hos Quad Lock-fästena är det patenterade tvåstegslåset. Denna innovation ger cyklister möjligheten att med självförtroende navigera genom varierande terräng, med vissheten att deras smartphone förblir stadigt på plats. Detta system är inte bara pålitligt men också enkelt att använda, vilket garanterar en säker montering utan att kompromissa med användarvänligheten.

Snabb och enkel åtkomst

Quad Locks design möjliggör en oöverträffad tillgänglighet till din smartphone. Med en enkel vridning kan du låsa fast din enhet, vilket gör det smidigt att använda appar som Strava®, MapMyRide, eller Apple® Maps under färden. Även avlägsnandet av enheten är lika enkelt, vilket säkerställer att du aldrig missar ett fototillfälle eller ett viktigt samtal.

Universell och aerodynamisk design

Både Out Front Mount och Out Front Mount PRO är designade med aerodynamik i åtanke. PRO-modellen sticker ut med sin låga profil och superstyva anodiserad aluminiummonteringsarm, medan standardmodellen kan justeras för att passa olika styrstorlekar. Detta tillför en anpassningsbar och estetiskt tilltalande lösning som kompletterar alla cykelmodeller.

Tillgängliga paket och tillbehör

För att möta olika behov erbjuder Quadlock.se två huvudpaket: Out Front Mount och Out Front Mount PRO. Varje paket inkluderar nödvändiga distanser för att säkerställa en perfekt passform för olika styrdiametrar, samt en insexnyckel för enkel installation. Dessutom finns ett Action Cam Adapter tillgängligt som tillbehör för de som önskar dokumentera sina cykeläventyr.

Sammanfattning

Quad Locks cykelfästen representerar en perfekt harmoni mellan säkerhet, tillgänglighet och design. Oavsett om du är en ivrig mountainbiker eller en stadscyklist, erbjuder Quadlock.se en lösning som säkerställer att din smartphone förblir en integrerad, men säker, del av din cykelupplevelse.

Optimerad Produkt Titel: Quad Lock® Out Front Mount och PRO - Säkert och Aerodynamiskt Smartphonefäste för Cyklar

Quad Lock Cykelfäste