Sp-Connect Sverige är ett ledande varumärke inom mobiltelefonhållare för motorcyklar, bilar, cyklar och hemmet. Vi är stolta över att erbjuda en rad högkvalitativa produkter som gör att du kan använda din mobiltelefon på ett säkert och bekvämt sätt oavsett vilken aktivitet du deltar i.

Vi erbjuder ett stort urval av mobiltelefonhållare för en mängd olika märken, inklusive iPhone och Samsung, såväl som universella lösningar för alla typer av mobiltelefoner. Våra hållare är utformade för att passa perfekt till ditt fordon och ger en stabil och säker montering, vilket gör att du kan fokusera på din körning utan att behöva oroa dig för att din telefon faller av eller skadas.

Utöver mobiltelefonhållare, erbjuder vi också ett brett utbud av tillbehör, inklusive powerbanks, kablar och fästen, för att göra din mobilupplevelse komplett.

Vi är passionerade när det gäller att erbjuda högsta kvalitet på alla våra produkter och vi strävar efter att ge våra kunder en enkel och smidig köpupplevelse. Besök vår webbshop och upptäck det bästa urvalet av mobiltelefonhållare och tillbehör som finns på marknaden idag.

28 produkter