Quadlock Sverige är ett högt respekterat varumärke inom mobiltelefonhållare för en mängd olika fordon och användningsområden. Vi erbjuder en rad produkter som är designade för att göra din mobilupplevelse enkel, bekväm och säker, oavsett om du är ute och kör på din motorcykel, cykel eller båt, eller bara vill ha en stabil montering i ditt hem.

Våra mobiltelefonhållare är utformade för att passa en mängd olika märken, inklusive iPhone, Samsung, Huawei och universella lösningar för alla typer av mobiltelefoner. Vi tror på att erbjuda enkel användning och stabilitet och därför är våra produkter utformade med patenterade monteringssystem som ger en säker passform, utan några rörliga delar som kan orsaka skador på din telefon.

Utöver mobiltelefonhållare, erbjuder vi också en mängd olika tillbehör, inklusive kablar, skydd och monteringsfästen för att göra din mobilupplevelse så smidig som möjligt.

Vi är dedikerade till att erbjuda högsta kvalitet på alla våra produkter och vi har ett passionerat team som ständigt arbetar med att utveckla nya och innovativa lösningar för att möta våra kunders behov. Besök vår webbshop och upptäck det bästa urvalet av mobiltelefonhållare och tillbehör som finns på marknaden idag.

55 produkter