iXS är ett Schweiziskt varumärke som specialiserar sig på mc-kläder och tillbehör för motorcyklister. Vårt mål är att skapa produkter som kombinerar högsta kvalitet med stil och funktionalitet.

Vi erbjuder ett brett sortiment av mc-kläder inklusive skinn- och textiljackor, byxor, handskar och stövlar. Våra produkter är utvecklade med fokus på säkerhet och komfort, för att du ska kunna njuta av din åktur utan att kompromissa på skyddet.

Utöver mc-kläder har vi också ett sortiment av hjälmar, som är designade för att skydda dig på bästa möjliga sätt samtidigt som de är lätta och bekväma att bära.

Förutom kläder och hjälmar, erbjuder vi också kringutrustning som väskor, ryggsäckar, skydd och andra tillbehör som hjälper dig att förbättra din motorcykelupplevelse.

Vårt team på iXS är engagerade i att tillhandahålla högsta kvalitet på alla våra produkter och vi arbetar ständigt med att förbättra vår design och teknik. Besök vår webbshop och upptäck vårt utbud av innovativa produkter som är designade för att hjälpa dig att njuta av din motorcykelupplevelse till fullo.

30 produkter