About Us

Quad-Lock är ett av det få ICF-företagen som utvecklar, tillverkar och säljer patenterade vägg- och golvsystem av ICF. Dess utbildningsprogram för montörer och återförsäljarnätverk är ojämförliga i branschen.

Quad-Lock Building Systems Ltd, grundat år 1994 i Canada med syfte att minska kostnaden och öka anpassbarheten av platsgjutna betongväggar, hade vid sekelskiftet blivit en tillverkare av formsystem med marknadens största anpassbarhet och högsta kvalitet. På basis av sin stabila och framgångsrika utveckling i Canada och USA har Quad-Lock utvidgat sitt tillverknings- och försäljningsnätverk till Europa, Mellanöstern och Asien.

År 2002 började Quad-Lock Building Systems GmbH i Tyskland verksamheten i Europa; sedan dess har företaget vunnit uppmärksamhet för innovativ användning av Quad-Lock-system av kunderna, vilket har resulterat i många kreativa och stilfulla byggnader.

Företaget fick fullständig europeisk teknisk godkännande (ETA) i januari 2007. Produktcertifikat av Storbritannien (BBA) mottogs i juli 2006.